Nieuws

POP-SP-0015

03-01-2019

Voor dit jaar verwachten wij in april Feenix en Lola allebei te laten dekken. Nog even wachten tot er weer pups zijn dus!

03-01-2019

Yara, één van de dochters van Twinkle en Novak, woont alweer een maandje bij ons en is volledig geïntegreerd in de groep. Een vrolijke, blije maar vooral lieve jongedame.

 

 

 

 

 

 

14-09-2018

Twinkle heeft 4 fraaie pupjes op de wereld gezet. Eén stoere knul (Yogi) en drie knappe dames (Yayla, Yara en Yazz). Papa Novak v.d. Hienderheuvel is de trotse vader van het spul. Dit nest groeit op bij Ben en Ine Ariessen in Lobith maar is onder onze kennelnaam gefokt. Er is nog één teefje beschikbaar.

 

14-08-2018

Er zijn weer pupjes op komst. Twinkle v.d. Hienderheuvel zal rond 16 september ons Y-nest op de wereld gaan zetten. Vader van de pups is Novak v.d. Hienderheuvel.

 

 

 

 

Twinkle

 

 

 

 

Novak (Bowie)

 

12-08-2018

Nacho van de Hienderheuvel (eigenaar: Marjanne Benard) pakt voor de tweede keer op rij de Wereldtitel. Hij mag zich nu zowel Wereld Winner 2017 als 2018 noemen. Trots!

 

 

 

 

 

 

 

 

03-08-2018

Verdrietig nieuws. Xyla, één van de meisjes van Loulé en Xico, is ingeslapen nadat bleek dat ze een aangeboren slokdarmafwijking had. Ze mocht maar 5 weken oud worden.

01-07-2018

De pups van Loulé en Xico zijn ook geboren. Ze heeft drie werkelijk prachtige meisjes op 28 juni op de wereld gezet. Xyla, Xarah en Xica. Evenals Britt is Loulé een geweldige moeder. Meer informatie onder het kopje “Pups”.

 

01-06-2018

De pups van Britt en Nacho zijn geboren (31 mei 2018). In een uur tijd heeft ze 4 prachtige pupjes op de wereld gezet. Twee rode reuen (Whisky en Woo Woo) en twee blauwgrijze teven (Waikiki en Wonder Woman). Mams en pups doen het super. Over 4 weken worden de pups van Loulé verwacht. Zij is inmiddels ook duidelijk drachtig.

30-04-2018

Er zijn weer pups op komst!

Inmiddels zijn zowel Britt als Loulé gedekt. Van Britt weten we al zeker dat ze drachtig is, van Loulé weten we dat over een week of vier. Britt is rond 1 juni uitgerekend, als Loulé drachtig is, worden haar pups rond 29 juni verwacht. Meer informatie onder het kopje “Pups?”.

27-02-2018

Het wachten is nu op de eerste dames die loops worden zodat we hopelijk in mei of juni weer pups hebben. Tot die tijd een fotocollage van onze trots, het volledige 10-tal. Van links naar rechts: Britt, Zoran, Lola, Carmel, Conchita, Pepita, Feenix, Areia, Loulé en Isabela.

19-12-2017

Op 7 december hebben we Organza moeten laten gaan. Onze laatste Cão da Serra da Estrela. Ze is 13 jaar en 2 maanden geworden. Een geweldige leeftijd, een geweldige hond. Het is goed zo, al hadden we haar graag langer bij ons gehouden. Ze zal altijd in onze herinnering blijven als de grote bruine beer die zo enorm lief en verdraagzaam was met onze Podengo’s en hun pupjes.

 

13-11-2017

Tijdens de Wereldtentoonstelling in Leipzig heeft Nacho v.d. Hienderheuvel de titel “Wereldwinner 2017” behaald. Wij feliciteren zijn eigenaresse Marjanne Bénard met dit prachtige resultaat. De rest deed het ook prima. Zoran, Twinkle en Feenix behaalden alle drie een tweede plaats in hun klasse met de hoogst mogelijke kwalificatie en allen met een Reserve kampioenschapspunt. Gekeurd door de Portugese keurmeester Catarina O. de Castro. Een geslaagde dag dus!

 

 

 

 

 

 

 

 

19-10-2017

Loulé is op 18 oktober gedekt door Zoran. Indien drachtig, worden er dus rond 20 december pupjes verwacht!

Zoran, 6 jaar (3)

Loulé, 6½ maand (1)

 

 

 

 

 

19-07-2017

Na een rustige periode is de website weer bijgewerkt. De pupjes van Conchita en Lola uit de laatste twee nesten zijn uitgevlogen. Al onze nog in te zetten honden voor de fokkerij zijn op PRA (oogafwijking) getest middels DNA en vrij bevonden. We hebben wat shows bezocht (waaronder de Monografica in Portugal, een mooie 3e plaats voor Zoran in de Open Klasse en een prachtige 2e plaats voor Nacho (van Marjanne Bénard) in de Kampioensklasse). Een aantal door ons gefokte honden hebben nieuwe kampioenstitels behaald (Nacho, Twinkle, Soleil (Karma) en Britt). Tevens zijn er weer plannen voor de volgende nesten. Wat deze plannen zijn kunt u lezen op de pagina “Pups”. En dan nog een grote verandering: We gaan verhuizen! Vanaf 28 augustus gaan wij ons vestigen in Bellingwolde (Groningen). Uiteraard is iedereen daar ook weer van harte welkom!

29-01-2017

Een nieuwe jongedame heeft haar intrede gedaan. Geboren in Engeland, kleindochter van Areia en Zoran, stellen wij aan u voor:

Stormwitch Flames of Feenix (Pérola v.d. Hienderheuvel x Arranbourne Dourado at Stormwitch). We noemen haar Feenix. 16 weken oud en razendsnel ingeburgerd.

IMG_5005 (Medium)

19-01-2017

Het U- en het V-Nest is geboren! Conchita is op 10 januari bevallen van één reu (Uan) en één teef (Uanita). Lola schonk op 16 januari het leven aan een prachtige reu (Vinho). Beide moeders en pups maken het geweldig goed. Alle pups zijn gereserveerd.

Conchita met Uan & Uanita. Vader van dit nest is Zoran do Vale do Juiz

.U-nest, Dag 1 (16) (Medium)

Lola met Vinho. Vader van deze pup is Xico de Corgovalle

V-Nest, Dag 2 (5) (Medium)

21-12

Er zijn weer pups op komst!

Zowel Conchita als Lola zijn drachtig en verwachten pups in januari. Voor meer informatie kijkt u onder het kopje “Pups?”.

10-10

Vrijdagavond laat, 7 oktober, heeft Pérola v.d. Hienderheuvel (aka Polo) in Engeland het leven geschonken aan 2 reuen en 1 teefje. Zowel moeder als pups doen het geweldig goed. Areia en Zoran zijn hier de trotse grootouders.

img-20161008-wa0000

07-10

Vanuit Duitsland het  bericht dat Polar v.d. Hienderheuvel de Duitse kampioenstitel behaald heeft!

05-09

Tum Tum van de Hienderheuvel (27 mei 2016 – 3 september 2016)

Minstens 14 jaar had hij moeten worden. Het werden slechts 14 weken.

Wandelend aan de riem samen met zijn vrouwtje en Schotse Terrier Aidan, vanuit het niets aangevallen door een loslopende American Staffordshire Terrier. Een totaal argeloze, onschuldige en vrolijke pup van 2,5 kilo. Volledig weerloos tegen dit niets ontziende geweld. De schrik en nachtmerrie van iedere hondenbezitter met een klein ras. Je kunt je hier bijna niet tegen wapenen. Of wel? Wij als fokkers voelen ons machteloos.

Rust zacht lieve Tum Tum. In die 14 weken die we van je hebben mogen genieten, heb je een onuitwisbare indruk bij ons allemaal achter gelaten.

Tum Tum 13 weken

16-08

Twix en Tic Tac blijven voorlopig tot 15 weken nog bij ons. Nog even genieten dus!

Tic Tac (8) (Medium)

 

 

 

 

Tic Tac

Twix (26) (Medium)

 

 

 

 

Twix

 

12-08

Al weer elf weken geleden werden de pupjes van Isabela geboren. Inmiddels hebben Twinkle, Tum Tum & Toffee ons verlaten. De eerste berichten zijn prima, alle drie totaal geen problemen om zich aan te passen aan hun nieuwe woonomgeving. Nog één keer een foto van deze geweldige, leuke vrijbuitertjes!

IMG_3295

 

 

 

 

IMG_3551

Twinkle

 

 

 

 

Tum Tum

Toffee (7) (Medium)

 

 

 

 

Toffee (nu Charlie)

 

28-06

De pupjes van Isabela zijn inmiddels al weer 4½ week oud en groeien als kool. Echte hondjes worden het nu en alle vijf ontwikkelen ze zich prima. Er is nog een teefje beschikbaar!

Dag 33, Twinkle (5)

Dag 33, Twix & Tic Tac (5)

19-06

Op de Internationale Show in Den Bosch is Novak v.d. Hienderheuvel (Bowie) gisteren Nederlands Kampioen geworden. Ben & Ine, van harte gefeliciteerd!

Bowie (3) (Medium)

10-06

Er is een nieuwe jongeman uit Portugal! Xico de Corgovalle is zijn naam. Dertien maanden oud, een plaatje om te zien en een karakter om te zoenen.

Xico, 9 juni 2016 (22) (Medium)

27-5

Er zijn weer pupjes, ons T-nest is geboren! Isabela heeft in razend tempo vijf prachtige pups op de wereld gezet. Twee reuen en drie teven. Snoepjes, om op te vreten dus. Ze hebben daarom de volgende namen gekregen: Tum Tum, Tic Tac, Twix, Toffee & Twinkle. Vader is de Engelse reu Arranbourne Dourado at Stormwitch (kijk onder het kopje pups voor meer informatie).

T-Nest, 2 uur oud (16) (Medium)

11-05

Isabela is inmiddels zes weken drachtig en heeft al een prachtige buik. Over drie weken zijn er dus weer pupjes. Conchita is helaas leeg gebleven deze keer. Spannende tijden dus! Op de foto is ze 5½ week drachtig.

Buik Isabela Week 5½ (1)

30-04

Onze Zweedse jongedame Britt heeft op leeftijd van 9 maanden haar eerste kampioenspunt in Duitsland binnengehaald. Ze was daarbij ook nog eens “Beste van het ras”. Een mooie aftrap van haar showcarrière!

Britt, 7½ maand (2) (Medium)

 

06-04

Gisteren terug gekomen van een 8-daags verblijf in Engeland waar zowel Conchita als Isabela gedekt is. Zoran was ook mee omdat hij toevallig tegelijkertijd een Engels teefje moest dekken. Alles geslaagd verlopen en we hopen dan ook eind mei/begin juni 2016 twee nestjes te mogen verwelkomen. Voor meer informatie klikt u op “Pups?” (in de bovenbalk).

26-02

Inmiddels zijn Sol & Soleil uitgegroeid tot twee geweldig leuke, vrolijke, aktieve en vriendelijke pupjes. Negen weken oud nu en Sol gaat dan ook volgende week vertrekken naar zijn nieuwe baasjes. Nog even genieten dus van de twee deugnieten. Soleil blijft nog tot begin april omdat zij eerder België niet in mag (vanwege benodigde inentingen).

Sol & Soleil, 7 weken (39)

Sol & Soleil, 8 weken (31) (Medium)

 30-12

Sol & Soleil (hetgeen “zon” betekent in het Portugees en Frans) groeien als kool en ook Lola doet het prima als nieuwbakken mama.

Sol & Soleil, Dag 7 (21) (Medium)

24-12

Lola heeft het leven geschonken aan Sol (een reutje) en Soleil (een teefje). Helaas ook één reutje doodgeboren. Moeder en kinderen maken het goed.

21-12

Conchita en zoon Nacho zijn samen op tournee geweest naar de show in Brussel. Beiden mogen ze zich nu “Brussels Winner” noemen en Nacho is met zijn overwinning ook “Benelux Kampioen”. Nacho was overigens ook Beste van het ras. Felicitaties aan zijn baasje Marjanne Benard.

07-12

Britt heeft haar showdebuut gemaakt. En wat voor één. Bijna 5 maanden oud en samen met paps op pad. Een prachtig keurrapport en “Reserve Beste Baby in Show”. Een leuke binnenkomer zullen we maar zeggen!

Britt, 15 weken (11) (Medium)

03-12

Lola is drachtig en haar buikje begint gestaag te groeien. Er worden pups verwacht dus. Rond eerste Kerstdag hopen we ze te mogen begroeten. De vader van dit aankomende nest is de Engelse reu Arranbourne Dourado at Stormwitch (aka Stanley). Een foto van Stanley staat op de pagina “Pups?”.

Lola, 3 jaar (3)

01-12

Terug uit Portugal waar we een heel klein nieuw meisje van 3½ maand oud hebben opgehaald. We stellen ons nieuwste roedellid aan u voor: Loulé do Vale do Juiz

IMG_5915 (Medium)

08-11

Geweldig nieuws. Nacho v.d. Hienderheuvel heeft op de show in Bleiswijk de titel Nederlands Kampioen behaald. Gekeurd door een Portugese keurmeester Vitor Veiga haalde hij, met een prachtig keurrapport, op zijn slofjes het laatst benodigde punt binnen. Wij feliciteren zijn baasjes Marjanne & Peter Benard van harte met dit mooie resultaat!

Nacho (1) (Medium)

06-11

Zoran heeft een paar dagen een vriendinnetje uit Engeland te logeren gehad. We hopen dat Peanut begin volgend jaar een paar mooie pups op de wereld gaat zetten. Bent u geïnteresseerd in een pup uit deze combinatie, dan kunt u een kijkje nemen op deze website: http://stormwitchuk.wix.com/stormwitchpodengos#!plans/ctsw

28-10

Hier is ze dan, ons jongste familielid uit Zweden. “Björkbygdens Ljusälvan Iridessa” (Britt).

Britt, 15 weken (14) (Medium)

23-10

Het is een tijdje rustig geweest hier bij de Hienderheuveltjes maar er staat nu weer veel te gebeuren. Morgen vertrekken we naar Zweden om een nieuw meisje op te halen. Deze Zweedse schone heet Britt en is een dochter van Zoran. Verder verblijft Lola momenteel in Engeland alwaar ze de komende dagen gedekt gaat worden. Als alles goed gaat verwachten we dan rond kerst weer pups. Wilt u ons en de honden eens ontmoeten, er is ook weer voor een aantal shows ingeschreven. Zo zijn we in ieder geval op de Amsterdam Winner, de Winner in Brussel en op Crufts (Engeland).

Britt, 14 weken

 

 

 

 

 

 

Björkbygdens Ljusälvan Iridessa (Britt)

 

30-06

Terug uit de Verenigde Staten waar ik Riva naar haar nieuwe baasjes heb gebracht. Verbazingwekkend hoe een slechts 10 weken oud pupje, een enerverende reis van 17 uur met zoveel gemak kan doorstaan. We hopen dat Riva een positieve bijdrage gaat leveren aan het Podengobestand aldaar. Het ga je goed kleine stoere meid. We zijn nu al apetrots op je!

Riva in Columbia (3) (Medium)

20-06

De eerste pup uit het R-nest is naar zijn nieuwe baasjes vertrokken. Rebel (voortaan door het leven gaand als Ozu) heeft het de eerste dag en nacht al super gedaan. Riva vertrekt morgen naar de Verenigde Staten en Rossi blijft nog tot augustus. Hij gaat in België wonen en moet vanwege de vaccinaties langer blijven.

15-06

Onze jongste telg, Pepita, heeft in Duitsland haar laatst benodigde punt behaald en mag zich daarmee nu officieel Duits Jeugdkampioen noemen.

IMG_2090 (Medium)

27-05

Inmiddels twee weken geleden heeft Zoran bezoek gehad van de Zweedse schone “Tingeling” (Olimpia do Vale Negro). Direct stapelgek op elkaar en we hopen dan ook dat er over zeven weken een paar prachtige pupjes geboren gaan worden. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u een kijkje nemen op de website van de Zweedse fokker: http://bjorkbygdens.dinstudio.se/

Zoran & Tingeling

13-04

Afgelopen zaterdag (11-04) is ons R-nest geboren. Conchita heeft drie prachtige rode, nagenoeg identieke pupjes, op de wereld gezet. Twee reutjes (Rebel en Rossi) en één teefje (Riva). Zoran is de vader van dit nest.

Dag 1 (2)

31-03

De pups van Carmel en Stanley zijn morgen al weer 10 weken oud. Qui-Qui gaat haar mams en broertje dan ook verlaten. Qeau-Qeau (Happy) gaat over een paar weken naar België verhuizen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot twee heerlijke vrije, eigenwijze maar ook bijzonder lieve pupjes. We hebben dan ook van ze genoten de afgelopen weken!

IMG_0013

11-02

De pupjes van Carmel zijn precies 3 weken oud en doen het geweldig goed!

Dag 22 (4)

28-01

De pupjes van Carmel zijn 1 week oud en doen het uitstekend! Klik op de onderstaande links voor meer foto’s!

Dag 4 (1) (Medium)

https://onedrive.live.com/?cid=d425081a514606e6&id=D425081A514606E6%213141&Bsrc=

https://onedrive.live.com/?cid=d425081a514606e6&id=D425081A514606E6%213191&Bsrc=

21-01

Ons Q-nest is geboren. In de vroege morgen is Carmel bevallen van een reutje, Qeau-Qeau en een teefje, Qui-Qui. Twee kleine zwaargewichtjes. Moeder en kinderen doen het prima. Vader van dit nest is de Engelse reu Arranbourne Dourado at Stormwitch (aka Stanley).

Dag 1 (8)

Links Qeau-Qeau, rechts Qui-Qui

15-12

Onze jongste dame Pepita geeft op leeftijd van 11 maanden haar visitekaartje af tijdens de Winnershow in Amsterdam. Zij sleept, gekeurd door een Portugese keurmeester en met veel concurrentie, zowel de JEUGD WINSTER als de WINSTER titel in de wacht. Trots op onze kleine eigenwijze tante die overduidelijk de X-Factor heeft.

20141213_094620-1

De ook aanwezige Nacho won bij de reuen de Jeugd Winner titel en Kenza behaalde een eerste plaats in de Open Klasse!

25-11

Terug uit Engeland waar Carmel gedekt is door Ned. Kamp. Arranbourne Dourado at Stormwitch (Stanley). Pups worden verwacht rond 24 januari.

10496122_10203454611880107_5654930418402162610_o

 

 

 

 

Stanley

 

06-11

We feliciteren de eigenaren van twee nieuwe “Hienderheuvel” kampioenen. De in Zweden wonende Mocca (eig. M. Jomgart) is Tsjechisch Kampioen geworden en Nacho (eig. M. Bénard) behaalde de titel Nederlands Jeugdkampioen!

20-10

Een geweldig leuke en gezellige dag met mooie resultaten op de Bundessieger show in Dortmund. Onze jongste dame, Pepita (9½ maand), heeft haar eerste titel binnen gesleept. Ze mag zich nu “Bundes Jugendsiegerin” noemen! Tevens werd ze Beste Junior van het ras. Lola won het CAC en is bij deze ook DUITS KAMPIOEN!

Novak v.d. Hienderheuvel (Bowie, eig. I. Ariessen) won bij de reuen ook de titel “Bundes Jugendsieger” en Pérola v.d. Hienderheuvel (Polo, eig. D. Curtis) eindigde op de tweede plaats achter zus Pepita. Allen met een prachtig keurrapport. Trots op allemaal!

08-10

Op de Clubmatch voor de Portugese Podengo’s in Engeland is Pérola v.d. Hienderheuvel “Beste Puppy in Show” geworden!

10659156_10203856668611274_6858489597695103644_n

 

 

 

 

Pérola (Polo) met Diana

 

30-09

Navarra behaald in Maastricht onder een Portugese keurmeester de titel INTERNATIONAAL KAMPIOEN. De door ons gefokte Nacho was ook met zijn bazinnetje aanwezig. Hij werd “Beste van het ras”!

10-09

En weer voegen we een paar kampioenstitels aan het rijtje toe. Lola is in Rotterdam Benelux Winster en NEDERLANDS KAMPIOEN geworden. Half broer Nacho (eig. M. Bénard) heeft de titels Benelux Jeugd Winner, Benelux Winner en BENELUX JEUGD KAMPIOEN binnen gesleept!

31-08

Nacho v.d. Hienderheuvel mag zich voortaan Luxemburgs Jeugd-kampioen noemen. Bij de eindkeuring van Groep 5 werd hij ook nog eens bij de beste 10 verkozen! Gefeliciteerd Marjanne en Peter.

20140413_172611_resized

 

 

 

 

 

En na gedane arbeid is een schoonheidsslaapje uiteraard hoog nodig.

 

24-08

De vakantie’s zijn weer voorbij en het showseizoen is weer begonnen. Met Isabela en Pepita naar de show in Erkrath (Duitsland) geweest. Pepita, nog in de puppyklasse, werd beloond met een “Veelbelovend” en Isabela werd beste teef. Daarmee is zij nu ook Duits kampioen! Novak v.d. Hienderheuvel was ook aanwezig en hij werd beste van het ras. Met deze overwinning is hij nu Duits Jeugdkampioen. Trots op allemaal!

28-06

We hebben er een nieuwe kampioen bij. Op de show in Genk (België) behaalde Isabela de titel van Internationaal Kampioen!

16-06

Een gezellige en succesvolle dag voor “de Hienderheuvels” op de jaarlijkse Clubmatch van de Windhondenvereniging. Duitse keurmeester Mevr. I. Krah-Heijerman keurde de honden.

Pepita v.d. Hienderheuvel, 1 Veelbelovend,

Novak (Bowie) v.d. Hienderheuvel, 1 Uitmuntend, CAC, Beste reu,

Kenza v.d. Hienderheuvel, 2 Uitmuntend, Res. CAC en

Lola v.d. Hienderheuvel, 1 Uitmuntend, CAC, BOB, Clubwinnaar 2014

03-06

Kijk onze Zoran nou toch eens. Als rasvertegenwoordiger in het juninummer van hondenmagazine “Onze Hond”. Helemaal geweldig!

Zoran, Onze Hond (Medium)

02-06

De reünie was een groot succes! We hebben genoten van 26 Pequeno’s die onderling geweldig met elkaar overweg konden. We willen iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van deze dag!

IMG_6473 (Medium)

13-05

Mooie resultaten op de show in Dortmund. Trots op allemaal!

Op zaterdag: Lola v.d. Hienderheuvel, 1 U, CAC, CACIB, BOB, Europasiegerin, Navarra do Vale do Juiz, 1 U, Res. CAC, Res. CACIB en Novak v.d. Hienderheuvel, 1 U, J. CAC, Europa Jugend Sieger (net 9 maanden oud).

Op zondag: Kenza v.d. Hienderheuvel, 1 U, CAC, CACIB, Springsieger en Novak v.d. Hienderheuvel, 1 U, J. CAC, Spring Jugendsieger en BOB. Kenza en Novak wonen bij Ben en Ine Ariessen.

07-05

Op donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) houden wij onze “Hienderheuvel”-reünie. Er worden tussen de 25 en 30 Pequeno’s verwacht. De dag start om 11.00 uur en we sluiten rond 16.00 uur af. Mocht u interesse hebben in het ras dan is dit een mooie gelegenheid om er zoveel tegelijk te bewonderen. Wilt u een kijkje komen nemen, laat het ons weten! U kunt ons bellen: 0527-271868 of mailen: hienderheuvel@hetnet.nl

20-04

De pups van Areia zijn naar hun nieuwe baasjes vertrokken. Vanwege de inentingen moesten zij wat langer bij ons blijven. Polar woont nu in Duitsland en Pérola is naar Engeland verhuisd. Pepita blijft bij ons wonen.

13-03

Nog twee nachtjes en dan vertrekken de pupjes van Isabela naar hun nieuwe baasjes. 10 weken oud en klaar om de wijde wereld in te trekken. Okidoki (Spetter) en Ocaña (Woezel) verhuizen naar België, Oleandra (Lea) blijft in Nederland.

Pepita uit het nest van Areia blijft bij ons wonen. Pérola blijft nog tot 20 april bij ons, zij gaat daarna naar Engeland verhuizen. Polar is nog op zoek naar een lief baasje.

Op de pagina “Pups?” nog veel foto’s van de laatste twee weken. We zijn bijzonder tevreden over de ontwikkeling van het zestal en wensen hun een lang, gezond en vrolijk leven toe!

28-02

Acht weken oud en energie voor tien. De pupjes doen het dus goed. Ze ontvangen de laatste dagen veel bezoek en dat bevalt ze prima. Foto’s op de pagina “Pups?”. Polar zoekt als enige nog een baasje (zie hieronder).

17-02

De pups zijn nu ruim 6 weken en de afgelopen week gechipt. Ze eten zelfstandig en de moeders nemen steeds meer afstand. Vandaar dat ze nu allemaal bij elkaar zijn. Het is een ondernemend en gezellig stel. Veel nieuwe foto’s onder het kopje “Pups?”.

09-02

Ruim vijf weken oud zijn de pupjes nu. De groei zit er nog steeds goed in en ze beginnen de wereld te ontdekken. Nieuwe foto’s onder het kopje “Pups”. Er zijn nog twee pupjes beschikbaar. Voor informatie kunt u ons bellen (0527-271868) of mailen (hienderheuvel@hetnet.nl).

02-02

De pupjes zijn inmiddels de vier weken gepasseerd. Over beide nesten zijn we heel tevreden. Nieuwe foto’s onder het kopje “Pups?”. Er zijn nog twee pupjes beschikbaar. Voor informatie kunt u ons bellen (0527-271868) of mailen (hienderheuvel@hetnet.nl).

27-01

Nieuwe puppiefoto’s onder het kopje “Pups?”.

18-01

De pupjes zijn twee weken oud. Nieuwe foto’s onder het kopje “Pups?”.

12-01

De pupjes van beide nesten zijn inmiddels al weer een week oud. Tijd dus voor foto’s! Onder het kopje “Pups” de nieuwe albums van beide nesten. Iedere week zullen er nieuwe weekfoto’s worden toegevoegd. Hier alvast een voorproefje, het kleinste meisje Pepita (dochter van Areia).

Dag 6, Pepita (2) (Medium)

05-01

We zijn het jaar geweldig mooi begonnen. Op 2 januari is Isabela bevallen van 1 reutje en 2 teefjes. Helaas ook een doodgeboren reutje. Vader van dit nest is Yukon of Great Promise. Ze hebben de namen Okidoki (reu), Ocaña en Oleandra meegekregen.

Dag 1 (12) (Medium)

Een dag later, op 3 januari, is Areia ook bevallen van 1 reutje en 2 teven. Ook bij haar helaas nog een dood reutje. Vader van dit nest is Zoran do Vale do Juiz. Deze pupjes noemen we Polar (reu), Pérola en Pepita.

Dag 2, Pérola, Pepita en Polar (1) (Medium)