23-11-2023

PUPJES OP KOMST?

De afgelopen dagen is Caiena v.d. Hienderheuvel (Liz) gedekt door Vasco da Gama Chanel di Scottatura (Vasco). We hopen dat er rond 23 januari 2024 een paar leuke pupjes geboren gaan worden. Voor dit nest nemen we nog reserveringen aan.

Caiena v.d. Hienderheuvel (Liz)

Vasco da Gama Chanel di Scottatura

 

27-03-2023

Gisteren is Yara moeder geworden van een prachtig meisje. Helaas heeft een tweede teefje de bevalling niet overleefd. We zijn blij dat Yara en haar dochter het allebei geweldig doen.

Feenix was ook gedekt maar zij is wederom leeg gebleven. Onze wachtlijst blijft dus onverminderd lang, we plaatsen daarom nog steeds geen nieuwe geïnteresseerden op de lijst.

05-07-2022

Helaas, geen pupjes voor Feenix deze keer. Zij is niet drachtig.

10-6-2022

Bij kennel Stormwitch in Engeland is een reutje beschikbaar voor show/fok, Stormwitch Limited Edition.

Moeder: Stormwitch Gingerbread (uit wereldkampioenen Nacho v.d. Hienderheuvel x Stormwitch Carrousel Tulpe).

Vader: Pastel de Bacalhau de Viamonte.

Goede socialisatie, ervaren in het exporteren van pups. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

 

01-06-2022

De zomer is in aantocht en hopelijk ook nieuw leven. Feenix is gedekt door Einstein en we hopen rond 26 juli weer pups te mogen verwelkomen ♡

 

13-12-2021

Britt is op 11 december bevallen van twee prachtige teefjes, Eloise en Elena. Moeder en dochters doen het geweldig. Beide zijn reeds gereserveerd.

 

23-02-2021

We hebben weer pups. Allen zijn gereserveerd dus geen pups meer beschikbaar!

Op 13 februari heeft Yara v.d. Hienderheuvel het leven geschonken aan vier prachtige pupjes. Eén teefje (Dakota) en drie reuen (Dakar, Daktari en Dodge). Vader van dit nest is Vasco da Gama Chanel di Scottatura.

Daarna beviel Stormwitch Ginger Spice (Spice) op 19 februari van drie mooie pups. Zij heeft één reu (Chili) en twee teefjes (Caiena en Canela). Vader van dit nest is Xico de Corgovalle. Beide mama's en hun pups doen het prima!

09-10-2020

Het is herfst en de honden genieten met volle teugen van een mooie najaarsdag. Alle twaalf daarom maar weer eens op de foto gezet. Trots op deze kleine kanjers!

11-03-2020

Britt is op 27 februari bevallen van vier prachtige dochters. Annabel, Annika, Aranka en Amanda. Vader van dit nest is Novak v.d. Hienderheuvel. Britt is een geweldige mama en moeder en dochters doen het dan ook uitstekend.

Op 9 maart is Lola van zoon Bram bevallen. Zijn vader is Xico de Corgovalle. Hij heeft straks vier nichtjes om mee op te groeien. Lola is, net als bij haar andere nesten, een apetrotse mams. 

De pupjes van zowel Britt als Lola zijn allemaal gereserveerd!

 

Lola en haar zoon Bram

Britt en haar dochters: Annabel, Aranka, Amanda en Annika

09-02-2020

We hebben een nieuwe kampioen in de familie. Yara v.d. Hienderheuvel mag zich sinds gisteren Nederlands Jeugdkampioen noemen. We zijn trots op onze jongste telg!

08-01-2020

We zijn het nieuwe jaar liefdevol begonnen, er zijn pupjes in de maak. De afgelopen week zijn er drie dames gedekt en hopelijk krijgen we eind februari/begin maart dan pups van Britt, Loulé en Lola. Meer onder het kopje "Pups?".

29-11-2019

Inmiddels woont ze al weer 6 weken bij ons, onze nieuwste aanwinst: Stormwitch Ginger Spice. In januari wordt zij al twee jaar, geen pupje dus meer. Ze voelt zich reeds volledig thuis in de roedel. Heerlijk meisje!

05-08-2019

Feenix heeft vandaag het leven geschonken aan drie prachtige pupjes, 1 reu (Zhivko) en 2 teven (Zsuzsanna en Zsa Zsa). Voor Feenix is het haar eerste nest en zowel zij als haar kroost doen het super.

29-07-2019

Helaas, Lola is deze keer niet drachtig. Haar volgende loopsheid hopen we nog op een nieuwe kans. Feenix is wel drachtig. Haar pupjes worden volgende week verwacht!

01-07-2019

Zowel Feenix als Lola zijn gedekt. Midden juli ongeveer weten we of beide dames drachtig zijn. Nog even spannend dus!

03-01-2019

Voor dit jaar verwachten wij in april Feenix en Lola allebei te laten dekken. Nog even wachten tot er weer pups zijn dus!

03-01-2019

Yara, één van de dochters van Twinkle en Novak, woont alweer een maandje bij ons en is volledig geïntegreerd in de groep. Een vrolijke, blije maar vooral lieve jongedame.

14-09-2018

Twinkle heeft 4 fraaie pupjes op de wereld gezet. Eén stoere knul (Yogi) en drie knappe dames (Yayla, Yara en Yazz). Papa Novak v.d. Hienderheuvel is de trotse vader van het spul. Dit nest groeit op bij Ben en Ine Ariessen in Lobith maar is onder onze kennelnaam gefokt. 

14-08-2018

Er zijn weer pupjes op komst. Twinkle v.d. Hienderheuvel zal rond 16 september ons Y-nest op de wereld gaan zetten. Vader van de pups is Novak v.d. Hienderheuvel.

12-08-2018

Nacho van de Hienderheuvel (eigenaar: Marjanne Benard) pakt voor de tweede keer op rij de Wereldtitel. Hij mag zich nu zowel Wereld Winner 2017 als 2018 noemen. Trots!

03-08-2018

Verdrietig nieuws. Xyla, één van de meisjes van Loulé en Xico, is ingeslapen nadat bleek dat ze een aangeboren slokdarmafwijking had. Ze mocht maar 5 weken oud worden.

01-07-2018

De pups van Loulé en Xico zijn ook geboren. Ze heeft drie werkelijk prachtige meisjes op 28 juni op de wereld gezet. Xyla, Xarah en Xica. Evenals Britt is Loulé een geweldige moeder. Meer informatie onder het kopje “Pups”.

01-06-2018

De pups van Britt en Nacho zijn geboren (31 mei 2018). In een uur tijd heeft ze 4 prachtige pupjes op de wereld gezet. Twee rode reuen (Whisky en Woo Woo) en twee blauwgrijze teven (Waikiki en Wonder Woman). Mams en pups doen het super. Over 4 weken worden de pups van Loulé verwacht. Zij is inmiddels ook duidelijk drachtig.

30-04-2018

Er zijn weer pups op komst!

Inmiddels zijn zowel Britt als Loulé gedekt. Van Britt weten we al zeker dat ze drachtig is, van Loulé weten we dat over een week of vier. Britt is rond 1 juni uitgerekend, als Loulé drachtig is, worden haar pups rond 29 juni verwacht. Meer informatie onder het kopje “Pups?”.

27-02-2018

Het wachten is nu op de eerste dames die loops worden zodat we hopelijk in mei of juni weer pups hebben. Tot die tijd een fotocollage van onze trots, het volledige 10-tal. Van links naar rechts: Britt, Zoran, Lola, Carmel, Conchita, Pepita, Feenix, Areia, Loulé en Isabela.

19-12-2017

Op 7 december hebben we Organza moeten laten gaan. Onze laatste Cão da Serra da Estrela. Ze is 13 jaar en 2 maanden geworden. Een geweldige leeftijd, een geweldige hond. Het is goed zo, al hadden we haar graag langer bij ons gehouden. Ze zal altijd in onze herinnering blijven als de grote bruine beer die zo enorm lief en verdraagzaam was met onze Podengo’s en hun pupjes.

13-11-2017

Tijdens de Wereldtentoonstelling in Leipzig heeft Nacho v.d. Hienderheuvel de titel “Wereldwinner 2017” behaald. Wij feliciteren zijn eigenaresse Marjanne Bénard met dit prachtige resultaat. De rest deed het ook prima. Zoran, Twinkle en Feenix behaalden alle drie een tweede plaats in hun klasse met de hoogst mogelijke kwalificatie en allen met een Reserve kampioenschapspunt. Gekeurd door de Portugese keurmeester Catarina O. de Castro. Een geslaagde dag dus!